Starte Alpha

Hvordan starter Alpha i sin egen menighet? Hva må til av ressurser? Og hva anbefaler Alpha Norge at en deltar på?

Forarbeidet for å starte Alpha kan kort beskrives i 4 steg:

  1. Delta på en Alpha-konferanse
  2. Registrer arrangementet deres hos oss
  3. Få tak i materiell
  4. Ta kontakt med oss, post/tlf eller via webresponsen

Hvis du ikke vet hva Alpha er for noe, gå gjennom menyen til venstre og les litt mer om hva det er, hvem det er for og så videre. Informasjonen her er mer for deg som ønsker å starte Alpha i din menighet eller blant dine venner.

Delta på Alpha-konferanse
Vi anbefaler alle å delta på en konferanse før en arrangerer Alpha, og helst at noen fra menigheten deltar på konferanser i forkant av alle arrangementer man organiserer. Vi tror dette vil være en god motivasjonsfaktor for å arrangere Alpha, og godt for arrangørene for å kjenne tilhørigheten til helheten i Alpha-arbeidet.

Registrer arrangementet hos oss
Ved å følgen lenken «Registrer Alpha» vil du kunne registrere deg i vår database. Dette gjør at vi er klar over at dere ønsker å arrangere Alpha, og gir dere tilgang til mange ressurser på nettet. Dere kan laste ned materiell til hjelp under kursavvikling, kjøpe materiell og lese relevante artikler. NB! Hvis dere har arrangert Alpha før, så ikke registrer dere på nytt. Ta i så tilfelle kontakt med oss, hvis dere ikke får logget inn.

Få tak i materiell
Inget arrangement uten materiell. Alt tilgjengelig materiell kan bestilles i Alpha-butikken, som er vår nettbutikk. Her finnes det som er nødvendig for å starte Alpha. Hvis du ikke allerede har bestilt dette på en konferanse, kan butikken brukes. Hvis du ikke vet hva du ønsker å bestille, kan introduksjonpakkene anbefales. Den finnes både for vanlig Alpha og ungdoms-Alpha.

Ta kontakt med oss
Hvis det fremdeles skulle være noe dere lurer på, så ta kontakt med oss. Vi kan da enten hjelpe dere direkte eller sette dere i kontakt med noen i deres område som kan hjelpe med det dere lurer på.